Fina dagar

Har det varit. Och ÄR. Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på hur fina dom är.
 
Ni ska få en bilduppdatering.
Kvällsmys hos fixar-Elsa så som traditionen lyder.
 
Var hos Ingrid och glömde kolla inställningarna på kameran innan jag fotade.. Så alla foton blev svarta. Tur att man kan trolla i ps. Ingrid noppade mina bryn och fick i utbyte gravidmassage av mig, Stina var björn, hund och prinsessa, och gärna lite till. Jag fick också på mig en lila prinsessklänning i stl 114, för Ingrid kunde ju inte ha den.. Olle bakade helt själv rosa små kakor med strössel på medan Ingrid låg och njöt av massage och "tysta" ungar, som sig värd.
 
häng i keramiksalen som vanligt..
Det nedbrunna huset jättefint och snart färdigt
 
 
Skön dag med fin kusin
 
Härlig kväll på fristaden
 
 
Mysig grill/eurovisionkväll hos Malin
 
Tisdagkväll i Shekina i Ytterby
 
Teammöte och därefter övernattning för jag hoppades på bebis. Men förutom att den rörde sig som ett danceaholic därinne så hände inget den natten. Fast det gjorde inte så mycket. För mig..
 
Lansering av XS i Sverige!
 
Go Keramiktjejåterträff hemma hos mig. Sååå mycket kärlek!!
 

mysfika på blomsterkroken med mina små gossekorvar.
 
Lördag liggandes på mage i margretegärdeparken med tillhörande bok.
 
Hjälp vad BRA jag har det, tänker jag och genomborras av en oändlig känsla av tacksamhet när jag kollar på alla bilder på alla ställen jag är på och alla goa människor jag träffar. Kan vara något att göra nästa gång jag sitter hemma och känner mig ensam och övergiven i min lilla takvåning. För det är jag ju inte. Men det är så lätt att glömma bort.
Visa fler inlägg