Det var dags

Idag har jag gjort VÄRLDENS BÄSTA GREJ. (Börjar med en grav överdrift i vanlig ordning....)
 
Men jag har faktiskt gjort något såå skönt som jag undrar varför jag inte gjort för fem miljarder år sen??!! (Jag vet, jag har lite problem att lägga bort de där överdrifterna, men det är beroendeframkallande)
 
Jag har köpt ett svalt täcke! Hahaha! Det är fantastiskt!! Det bästa jag någonsin varit med om! (det är ingen idé ni försöker stoppa mig längre) Jag köpte ett "sommartäcke" om man nu vill kalla det som så, och det är så otroligt fluffigt och riktigt gossigt, precis som ett täcke ska vara. Men svalt! Och jag, som på sommaren alltid vaknar upp blöt av svett för att det är så varmt. Nu kanske jag slipper! Jag har aldrig tänkt tanken att ha två olika täcken på vintern och sommaren. Men det är ju genialiskt. Eller logiskt, hahaha ni kanske tycker jag är världens stolpskott som har upptäckt det nu. Men vi har inte haft det i min familj när jag växte upp. På sommaren tog vi nog ofta ur täckena ur lakanen helt. Men det är inte så mysigt. "Det ska ju vara gossigt" som min lillebror i vuxen ålder påpekade i denna diskussion om täcke eller inte täcke på sommaren. 
 
Gränslöst intressant förstår jag att ni tycker det är nu när jag pratar om täcken. Men jag ligger här under mitt nya täcke med datorn på magen och kan bara inte låta bli att prata om denna ljuvlighet på min kropp. Så det får bli ett inlägg helt om täcken idag. Men nu känner jag att vi täckt ämnet (haha). Godnatt 
 
(och sov gott för det kommer jag att göra, oooh)
Visa fler inlägg