insikten

 IIIIIJIIIIA!!! Det var LÄNGE SEN jag var så här pigg på morgonen! Jag är uppe och hoppar och grejar och ganska snart ska jag gå till skolan, för att.. ja.. jag måste. Eller måste jag verkligen det? Gjorde inte jag det där med parlamentet förra året?? För då hade det ju varit dumt att göra det absolut tråkigaste en gång till, eller hur. 
 
Jag sjöng en låten precis och då kom jag att tänka på ett klipp som jag spelade in till min blogg för fyra år sedan ungefär. För då sjöng jag också den låten. Så jag letade upp den! Ganska roligt att titta på. Särskilt typ i mitten, där det händer något...
 
 
Så, då har vi alla kollat på den! Jag är lite saknar Orust lite. ELLER? Trodde jag väl aldrig att jag skulle säga. Då kan jag säga något annat. Och det är att jag har strumpor på mig. Jättetjocka vita strumpor. Jag har väldigt många strumpor. Faktiskt jättemånga. Faktiskt typ sisådär 63 stycken. Och nästan alla är hela tror jag också. Så jag tvättar inte så ofta. Det är efter två månader när jag känner att strumporna börjar sina som jag tar tag i det. Ja, uppenbarligen har jag ganska mycket av de andra sorters kläderna också. 
 
Så nu vet ni det.
Visa fler inlägg