microblogging

MEN TJENARE MITTBENARE HELLER! Mr Heller. Hm. Jag tror det faktiskt finns en artist som heter så. Typ en av mina favoriter. Whaaaat! Iallafall: hej. hej... hejhej. Jag lever livet förstår ni. Nja. Mitt liv har varit på dåligt treårstrots-humör senaste veckan så jag har inte bloggat. Självförklarligt tycker jag.
 
Förut var jag trött och ville gå och lägga mig. Så jag drack kaffe. Två koppar för jag var så sugen. Nu dunkar pulsådern på mit hals som ett urspårat lokomotiv och jag börjar ifrågasätta min kapacitet att fatta bra beslut.
 
För att späda på den tanken kan jag meddela att jag skaffat twitter. "I'll pray for you" var en av mina vänners reaktion och detta kan mycket väl vara befogat. När twitter blev populärt för x antal år sedan lovade jag mig själv att jag inte skulle skaffa det.. mest för att jag inte ville vara en i mängden som bara hänger på och imiterar den stora massan. Men det dumma är att jag ofta mer känt behov av att microblogga än att blogg-blogga. Så nu har jag brytit löftet med mig själv. Det är okej, för vi är överrens, jag och mitt forna jag.
 
 
Allt går att lösa över en kopp kaffe. Nu ska jag springa och kissa hela natten.
 
Just det, inga konstigheter bara @turesdotter as my name goes! (If ya'll wanna see my tweets)
 
Visa fler inlägg