Blessed and highly favored

Namnet Anna betyder "Gud är nådig". Jag har inga invändningar. Gud är så god. Jag är så tacksam för att Han har sådan omsorg om mig. Idag har Han verkligen påmint mig om det. Om om hur oändligt mycket han älskar mig. Det är härligt. Ofattbart. Fantastiskt.
 
 
Imorse när jag vaknade hade jag fått ett sms på min telefon, så jag tog upp den och läste. "God morgon :) Läste ditt inlägg så här kommer en månad Spotify premium :)" Det var ett sms från en av mina läsare!!
 
-VAAAAAA??? Det är inte sant! Jaaaaaaa!! Jag skrev i gårdagens inlägg att man gärna fick ge mig Spotify premium i present, men sån respons förväntade jag mig inte! Otroligt gulligt! Så, åååh vad jag gladde mig (gläder mig!!) åt att lyssna på musik utan reklam, och ha de sköna premiumfunktionerna. Ååååh. Tack Johanna!
 
Sedan gick jag till vårdcentralen för att träffa en sköterska. Jag har haft en liten knöl ett tag som jag vart orolig för, så jag frågade om någon kunde kika på den. Min sköterska visste inte riktigt vad hon skulle tänka, och sa att hon egentligen ville att en läkare skulle få titta på den, men att alla var upptagna just då. Men precis som hon sa det, knackade det på hennes dörr. Det var en läkare som ville ha hennes hjälp med någonting, så då passade hon på att be honom kolla på mig. Och fastän alla läkare egenligen var upptagna fick jag prata med honom och en till, och de samrådde och bedömde och remisserade mig vidare till ultraljud. Allt gick supersnabbt och utan väntetid. De tog mig före andra patienter. Till slut så kände jag mig lugnad, för det verkade inte vara någon farlig knöl utifrån vad de trodde.
 
Efter det gick jag vidare till jobbet, arbetsträningen. Vid ett tillfälle när folk var på väg att gå in till en grupp som skulle samlas där, gick jag förbi i hallen där det stod några stycken och diskuterade om ett par skor. Kvinnan som hade köpt dem kunde inte ha dem och undrade vad hon skulle göra med dem. Jag såg dem, frågade lite snabbt vilken storlek det var, och när jag hörde "40", som ju är min storlek, blev jag eld och lågor, för exakt den modellen på skor ville jag köpa men hade inte råd, skinnskor eller skinnimitation kostar ju ganska mycket, jag har de senaste dagarna tittat runt på tradera efter sådana men inte fått något napp. "Får jag prova?!" Och det fick jag. Skorna satt som en smäck och hon verkade bli lika glad som jag. Jag FICK dem! Helt nya!
 
Imorgon är det ett event som jag verkligen har grubblat på vilka skor jag ska ha till, för jag har haft brist på några som passar. Nu löste sig det här problemet plötsligt och helt oväntat. Hah!
 
Vad jag mer har fått bli påmind av idag är det fantastiska att jag har Ludvig. Vilken otrolig "slump" som gjorde att vi träffade varandra vid precis rätt tid och tillfälle i våra liv, att jag räddade honom och att han räddade mig. För så var det verkligen. Allt som hände kändes verkligen förberett, speciellt om man ser tillbaka på det nu. Han gör mig så lycklig. Det känns för bra för att vara sant. Men det är sant. Han är min. Jag är hans.
 
Tack!
Visa fler inlägg