ökade odds

Jag sa till mig själv att jag bara fick köpa de söta honungshalstabletterna i affären sålänge jag lovade att inte bli beroende. Jag lovade, och nu sitter jag här med halstablettsmani. Kan inte sluta äta, och till råga på allt så är de allra godast när man tuggar dem... 
 
Jag har ett litet sug efter att börja blogga igen, känner mig inspirerad igen. Har varit det ett tag men ville vänta lite för att se om det skulle hålla i sig. Det har det gjort. Tolka mig rätt nu, jag går inte ut officiellt nu med att jag ska börja blogga, bara säger att chansen är större än jag trodde... Och det är ju bra. Eller hur?
 
Mycket har ju förändrats sedan sist, jag är till exempel inte förlovad längre. Utan singel.
 
Det har varit väldigt tufft att gå igenom, men när det kommer till kritan så är jag övertygad om att det var rätt beslut. Tyvärr. Jag var så outgrundligt trött hela hösten, led av fatigué och jag mådde dåligt utan att alls veta varför, jag trodde att jag var sjuk eller något. Men insåg efteråt att jag var trött för att det var på tok för mycket stress i relationen. 

Det är inget lätt att gå igenom, men jag hoppas och vet att jag kommer att komma ur det här starkare än jag var innan. Vi är förresten fortfarande vänner, om någon undrar.
 
Då har jag skrivit om det, nu får ni inget mer! ...om ni inte frågar vill säga.
Visa fler inlägg