You win some, you lose some

Heeej! Nu var det en väldans massa tid sedan sist. Faktum är att jag faktiskt satte mig förra helgen och skulle skriva efter vår segeltur, men när jag skulle mata in bilder dog kameran och jag kunde inte hitta laddaren. Så jag blev sur och tappade liksom lite lusten.

Nu sitter jag på tåget på väg hem från Malmö, för där har jag varit sedan i tisdags. Hos Hanna! Min äldsta bästa kompis (Ja alltså inte att hon är gammal utan att vi känt varandra längst). Och det har varit fantastiskt och välbehövligt. Jag har fått lära känna hennes helt totalt galna katt, och fått slita ut ett par skor i ösregn på väg till moderna museet. PLUS att jag har fått typ halva hennes garderob med mig hem, för hon fick för sig att rensa den när jag var där. Glad över finfina fynd pga fel storlek!

På tal om kläder och sånt, innan jag åkte hemifrån lade jag upp en hel del annonser på Tradera. Och några som gick ut samma dag som jag kom till Malmö. Och en av vinnarna till en annons blev jättearg över att jag inte skulle kunna skicka brevet förrän på torsdag. Så hon skällde ut mig via mail. Så jag visste inte vad annat jag skulle göra än att skicka Ludvig hem till mig för att fixa paketet och skicka iväg det. För att han skulle klara detta skickade jag en tydlig punktlista med instruktioner om hur han skulle göra.

När jag sen skrev och frågade hur det hade gått och vad frakten till slut kostade (jag tänkte mig kanske en 30, max 40 kr) så skrev han: "den kostade 83kr". Det visade sig alltså att han hade skickat spårbart. Så uppenbarligen kan man missförstå även en tydlig punktlista med instruktioner. Det värsta av allt var ju att det var en annons jag hade skrivit "fri frakt" på för att få fler bud, så jag betalade frakten själv. Typ ingen vinst... Kul...

Menmen. Eller borde jag skriva män.. män... Det är inte lätt.

Nu sitter jag mittemot en farbror som inte kunde välja vilka glasögon han skulle ta på sig imorse.

 
Visa fler inlägg