Chockerande vant-fakta!

Idag har jag lagat och ätit friterad broccoli. Haha. Jag skrattar för att det är roligt. Friterad broccoli är humor på hög nivå. Men även mat på hög nivå. Jättebra, två i ett.
 
Jag håller på att räkna ut en sak. Det är hur många vantar jag har ägt under min livstid. Eller rättare sagt hur många som jag har tappat bort under min livstid. Och jag har kommit fram till att det borde vara ungefär 46 par vantar jag har haft under mina snart 23 vintrar här på jorden. Och det i sin tur är 92 stycken vantar, om man inte räknar i par utan varje vante var för sig. Det låter som väldigt många, tycker ni.. men jag räknar kallt med att jag tappat bort i genomsnitt två par vantar om året och då blir det en sådan siffra. Och kallt blir det ju på vintern i Sverige så då behöver man vantar.
 
Så nu vet ni det. Visst känns det väldigt skönt att kunna gå vidare i livet med den kunskapen? Ja jag tycker det.
 
 
Vantarna på bilden har jag faktiskt ännu kvar! Trots att jag har tappat bort dem två gånger :D Jag skrev nämligen NAMN och NUMMER i, något som är väldigt smart att göra. Dock är det ingen som tittar på insidan av ett par svarta fingervantar, så de får man aldrig tillbaka...
Visa fler inlägg