Och dom bor i ett främmande land

Barn, barn... BARN ÖVERALLT!! AAAH! 
 
Att det var något slags, någotsånär fredligt dvärgland som hade intagit Uddevalla idag, var min känsla när jag var ute och cyklade. (Ja och då menar jag att jag var ute och åkte på min cykel, inte att jag var 'ute och cyklade' på det sättet som jag är annars). Barn ÖVERALLT verkligen. Helt otroligt. 
 
Så jag ringde mamma och frågade vart alla barn kom ifrån, för mammor brukar veta sånt, och hon hade såklart svaret. Oddevold. Ish ish. Ungar överallt. Man bara körde på dem vart man åkte nästan (jag lovar jag plingade först). 
 
Sen måste jag faktiskt medge att jag inte orkade ha iphone idag, DEN GJORDE JU INTE SOM JAG VILLE, ingenting finns där det ska vara, jag kan inte ha kvar mina gamla ringsignaler och mina nummer finns inte i kontaktlistan utan där ligger LILLEBRORs nummer som ju jag inte har så mycket användning för, förutom att där finns hem, mamma, pappa, syrran, brorsan och tydligen har David namngett sitt eget nummer Master. Pff... Ah, ja och anledningen till att hans nummer är där och inte mina är då för att han uppenbarligen har highjackat mitt apple-id och synkat sin telefon till det.
 
Nu låter jag bitter. Det är jag inte. Det är bara det att just nu tycker jag inte om iphone.
 
 
Visa fler inlägg