Graciösmerande

Vill ni veta något fint? När man ligger hemma och sover för att man är sjuk och regnet smattrar mot takfönstret man ligger precis under, och man faller djupare.. och djupare ner i sömn. Eller bara ligger i sängen omgiven av mjukhet och lyssnar på regnet.
 
 
Men nu har jag vaknat till lugnet efter stormen. Det är alldeles blött och blått och molnigt och måsarna måsar sig på himlen.
 
Sitter här och har ont i min hand från ett sår jag fick igår. "Jaha, vad har hänt nu då?" tänker ni. Har jag blivit biten av en utter kanske? En blåmes? Har jag kanske plockat för tjocka ormbunkar och dragit för snabbt? Har jag fått en fiende som huggit mig i handen med en osthyvel? Alla dessa är jättebra alternativ men hur det egentligen ligger till är att jag igår blev alldeles för exalterad hemma hos Ingrid(vanligt förekommande) när jag skulle fånga en kudde som kastades mot mig och istället fångade min egen hand i vilken jag körde ringfingernageln så djupt att jag fläkte upp en bit hud under vilken det började blöda.
 
Inte så graciöst. Det gör ont.
Visa fler inlägg