Galon

Titta vad som stod på min agenda idag: 
 
Nämen! Blogginlägg minsann! Jadå jadå.
 
Idag var det sänkt pris på juice i affären så jag gick och köpte det när jag hade vaknat. Så nu sitter jag här och lyssnar på smöriga sommarlåtar, dricker juice och luktar lite svett. Mmm.. 
 
Jag har haft ett ganska händelserikt liv den senaste veckan (tror jag, kommer inte ihåg hela veckan), men jag har iallafall varit i Stockholm med goa vänner och bott på hotell och varit på ett superbra seminarie om välbefinnande med en 80-årig gammal legendarisk krutgubbe. Roadtrip med tre sköningar och från Stockholm direkt till mina föräldrar på Orust där jag nästa dag medverkade i Oas-dagen som anordnades i Hälleviksstrands kyrka och var med i lovsångsteamet. 
 
Så måndag förmiddag tuffade jag hem, kraschlandade i sängen där jag spenderade sisådär 3 timmar varpå jag plötsligt fick liv igen och knatade iväg på bio med min favoritkusin Sara! Vi såg en utsökt actionkomedi vid namn Spy, alltså inte spy på svenska utan på engelska. Och det är väl ungefär där jag är nu. Känner lite för att tvätta fötterna och såna fräsch-heter så jag ska nog göra det, eftersom det står på lappen också. Känns bra!
Visa fler inlägg